Lunchgerechten

Voorgerechten

Tussengerechten

Hoofdgerechten

Nagerechten

Chef’s Menu

  • Gerookte heilbot, aardappelsalade, Hollandse garnaal en mierikswortel
  • Coquille, kerrie, zoet zure komkommer en bottarga
  • Kalf entrecote, rosti, gegrillde courgette, zwarte knoflook met kalfsjus
  • Witte chocolade met braam en limoen

 

Wine pairing

Wat van ver komt is lekker, zo luidt het gezegde. Onze chefkok Remy Slui en zijn keukenteam denken hier anders over. Bij Grand Bar & Brasserie Marie koken we zoveel mogelijk met lokale en regionale producten. Bij voorkeur met producten afkomstig uit een Nederlandse wei, de Noord- of Waddenzee, binnenlandse wateren en van een Nederlandse akker of uit een kas dichtbij. Wij kennen de boer, de kaasmaker, de groenteteler vaak persoonlijk, omdat we dat belangrijk vinden en passie en eerbied hebben voor alles wat groet en bloeit. Geniet net als ons van de Nederlandse smaken op uw bord en onthoud: “wat van dichtbij komt is lekkerder”!

WEDNESDAY

FISH MARKET DAY

Elke woensdag serveren wij een dagverse, hele vis om samen te
delen, met een frisse seizoenssalade en vers gebakken friet (Dagprijs)

THURSDAY

TOMAHAWK DAY

Elke donderdag samen genieten van een gebraden tomahawk met chimichurri salsa, geroosterde groenten en verse aardappelsalade voor € 65,00 (2 personen)